Crone blir ny samarbeidspartner til Virke Trening
Sebastian S. •
18/12/2019

Crone blir ny samarbeidspartner til Virke Trening

Fra 1. januar 2020 er ringen sluttet. Vi har i tidligere selskap vært partner både med Norges Treningssenter Forbund, Treningsforbundet og Virke Trening. Nå var timingen igjen riktig for oss i Crone.

– Vi er svært glade for å ha inngått en samarbeidsavtale med Crone, som er en viktig aktør innenfor innfordring med svært god kompetanse om treningssenterbransjen. De er kjent for å være løsningsorienterte og har sterkt fokus på god kundeservice. Crone har allerede over 200 treningssentre på kundelisten, og sammen skal vi videreutvikle dette området til det beste for bransjen, sier bransjedirektør i Virke trening, Kjersti Oppen.

Otto Havneraas og Ronny Helseth i Crone, forteller at de nå ser frem til å samarbeide tett med bransjeorganisasjonen videre. – For oss har dette vært et ønske lenge, og på mange måter er ringen nå sluttet, men med en ny fresh start!
Vi har i tidligere selskap vært partner både med Norges Treningssenter Forbund, Treningsforbundet og Virke Trening. Nå var timingen igjen riktig, sier de. – Vi har over tid bygget oss opp i det norske treningssenter markedet. Vi har jobbet med store deler av bransjen i ulike selskaper siden 1995, og spesielt intensivt de siste 12-13 årene. Vårt fokus er å bidra til gode opplevelser for medlemmene med markedets beste kundeservice, og gjennom det bidra til å hjelpe sentrenemed å beholde medlemmene selv om de har betalt for sent. Da er et samarbeid med bransjeorganisasjonen, for å komme enda tettere på bransjen svært spennende, fortsetter Havneraas og Helseth.

Styreleder i Virke Trening, Hilde A. Sandvoll, er svært fornøyd med at bransjen nå har knyttet til seg nok en viktig samarbeidspartner. – For oss som bransjeorganisasjon er det viktig å knytte til oss de vi opplever er genuint opptatt av å videre utvikle bransjen på alle relevante områder. Slik vi kjenner Otto og Ronny i Crone gjennom mange år, er dette derfor en veldig god match, sier hun.

– Crone sin innsikt i -og kunnskap om bransjen, gjør at vi ser store muligheter for å utvikle bransjen sin kompetanse rundt økonomi og medlemshåndtering videre sammen, avslutter Oppen, Sandvoll, Havneraas og Helseth.