Crone og Felix Baldauf går for OL gull i Tokyo!
Sebastian S. •
07/12/2018

Crone og Felix Baldauf går for OL gull i Tokyo!

Fjorårets sensasjonelle Europamester i bryting, kristiansunderen Felix Baldauf, vil ha Crone i ryggen og på brystet de neste årene. Crone AS har inngått avtale om å sponse et av Norges store medaljehåp for å bidra til at han skal nå sitt store mål om å bli olympisk mester i Tokyo i 2020.

Bare 22 år gammel tok Felix sensasjonelt gull i Europamesterskapet i 2017. Norges første gullmedalje på seniornivå i bryting siden Lars Rønningen i 1992.

Kristiansunderen bryter for Idrettslaget Braatt fra hjembyen, men bor og trener store deler av tiden i Oslo med landslaget.

«Verken jeg, Stig Andrè Berge eller andre brytere blir millionærer av edle medaljer i denne sporten. Vi er helt avhengige av å få økonomisk støtte også fra næringslivet for å kunne trene og utøve sporten på det høyeste nivå. Å få med Crone på laget, er jeg ydmyk og takknemlig for. Ekstra artig er det at selskapet er fra hjembyen min Kristiansund.»

2018 er et år som han helst vil glemme. Et 8 måneders skadeavbrekk var dårlig opplading til høstens verdensmesterskap i Budapest.
«Første mål er å nå verdenstoppen igjen i 2019 og sikre OL-deltakelsen med det. Da må man minimum være topp 5. Det er bare å gønne på!» avslutter den sympatiske og råsterke kristiansunderen.

Se film fra EM gullet her: https://www.tv2.no/a/9109475/

Se den ærlige NRK dokumentaren fra 2015 (før EM gullet) her: https://www.facebook.com/nrksport/videos/101544722…

Crone AS er også sponsor av Stig Andrè Berge og en del av Team Berge sin satsning mot Tokyo OL 2020.