Xplora Mobile AS har valgt Crone AS som partner på purre-og inkassotjenester
Sebastian S. •
25/04/2019

Xplora Mobile AS har valgt Crone AS som partner på purre-og inkassotjenester

Xplora Mobile har nylig inngått samarbeid med Crone, hvor Crone nå følger opp de kundene som ikke har fått betalt til forfall.

Xplora Mobile har siden sitt inntog solgt mer enn 350.000 klokketelefoner til barn worldwide, og har allerede mer enn 22.000 kunder i Norge. Selskapet er i sterk vekst vil bli en av Crone sine største kunder.


Xplora er barnas første mobiltelefon! Med mobilklokken kommuniserer barna trygt. De ringer, sender meldinger og de voksne kan få varsler om barnets posisjon og velge hvem som kan ringe inn og ut.


«Med hovedsakelig barnefamilier som kunder, ønsker vi en partner som yter god og forståelsesfull service, og som bidrar til å styrke vårt omdømme, også hos dem som betaler for sent», sier Chief Happiness Operations Officer Svenn Jarle Simonsen i Xplora Mobile AS.
«Vi er nå også i gang med en mobilklokke beregnet for de eldre med GPS posisjon og SOS knapp. Xplora er det naturlige valget både for de yngste og de eldste når man skal føle trygghet.»

For Crone er dette en viktig strategisk oppdragsgiver. «Vi befester vår posisjon som det inkassoselskapet som fokuserer på positiv omdømmebygging ved å hjelpe kundens kunde, snarere enn å opptre som pengeinnkrevere,» sier administrerende direktør i Crone AS,
Otto Havneraas.

«Med en slik tilnærmingsmåte ser vi også at det gir store positive utslag i økonomien med blant annet høy løsningsgrad,» avslutter daglig leder i Xplora Mobile AS, Kjetil Fennefoss.

For mer informasjon om Xplora sine klokketelefoner og mobilabonnement:

https://xplora.no/

https://www.facebook.com/xplorawatch/