Skip to main content

Hvem er Collectia?

Vi er et moderne inkassofirma – med mer enn 150 års erfaring – som bruker ledende teknologi og gjeldsrådgivere for å hjelpe norske bedrifter med å få betalt for sine ubetalte fakturaer.

Collectia har noen av Norges mest kompetente gjeldsrådgivere som daglig hjelper norske privatpersoner og bedrifter ut av økonomiske utfordringer.

Som inkassofirma har vi et stort samfunnsansvar for å tilby vår kunnskap og teknologi som kan hjelpe så mange mennesker som mulig med sine økonomiske utfordringer. Hvis du søker kunnskap og inspirasjon for å få orden på økonomien din, er du velkommen til å lese vår blogg med tips og råd.

Vi hjelper nordmenn med å få orden på økonomien sin

Hos Collectia behandler vi alle med respekt. Vår filosofi er at ubetalte regninger i bunn og grunn skyldes glemsomhet, og derfor fortjener alle en rettferdig og anstendig behandling.

Vi ønsker å hjelpe alle med å komme seg ut av gjeldsfella gjennom kompetent og profesjonell rådgivning på samme nivå. Derfor setter vi gjerne opp en nedbetalingsplan dersom det kan hjelpe deg.

MittCollectia – nøkkelen til å bli gjeldfri

Alle som har mottatt en påminnelse fra Collectia har tilgang til MittCollectia via BankID. Her gir vi full åpenhet om saken din og hjelp til å bli kvitt gjelden din.

  • Detaljert oversikt over saken

  • Betal din gjeld

  • Be om en nedbetalingsplan

  • Få rådgivning

  • Send og les meldinger om saken din