Skip to main content

Se saken din online

Logg inn på MittCollectia

Ønsker du å se saken din online, betale en utestående sum, skrive til oss, be om en nedbetalingsplan eller noe annet? Da bør du logge inn på vår debitorportal, MittCollectia, som gir deg muligheten til å håndtere saken din.

Vi er klare til å hjelpe deg via chat i portalen.

Har du mottatt et brev?

Hvis du har mottatt et brev fra Collectia, er det vanligvis på grunn av at du har en ubetalt regning.

Årsaken til at betalingen ikke har kommet inn kan være mange. Det kan være glemsomhet, du kan kanskje ikke betale hele beløpet på en gang eller noe helt annet. Uansett årsak er vi tilgjengelige for å hjelpe deg videre.

Hvilke betalingsalternativer finnes?

På Collectia tilbyr vi mange forskjellige betalingsalternativer som tar hensyn til dine behov. Uansett om du vil betale via bankoverføring, kortbetaling, SMS-betaling, nedbetalingsplan eller noe annet, er det opp til deg.

Via MittCollectia kan du enkelt og sikkert betale dine utestående krav.

Logg inn og betal

Det er raskt, sikkert og enkelt å betale regningen din online. Du trenger bare å logge inn med din BankID.

Det er viktig at du handler på betalingspåminnelser – selv om du ikke er enig. Derfor anbefaler vi alltid at du logger inn på MittCollectia for å håndtere saken.

Ta vare på ubetalte regninger

Heller i dag enn i morgen

Årsaken til at du har fått en faktura kan være mange. Men uansett årsak er det viktig at du kontakter kreditoren din så snart som mulig.

Dialog er veien fremover. Ved å gå i dialog med kreditoren du skylder penger til så tidlig som mulig, kan du unngå at gjelden vokser. Du kan blant annet gjøre dette ved å inngå en nedbetalingsplan. Det er ikke alltid en mulighet, men hvis kreditoren godtar det, kan du få lov til å betale gjelden din i avdrag – en enkel og oversiktlig vei til å bli gjeldfri.

Å starte dialog med kreditorer og inkassoselskaper er alltid veien å gå – uansett hvor mye penger du har til å betale. De fleste vil forstå din økonomiske situasjon, og det gjelder også selskapet du skylder penger til.

MittCollectia – nøkkelen til å bli gjeldfri

Alle som har mottatt en påminnelse fra Collectia har tilgang til MittCollectia via BankID. Her gir vi full åpenhet om saken din og hjelp til å bli kvitt ubetalte krav.

  • Detaljert oversikt over saken

  • Betal utestående krav

  • Be om en nedbetalingsplan

  • Få rådgivning

  • Send og les meldinger om saken din