Skip to main content

Collectia Kundeweb 4.0

Hva betyr det for deg?

Vi er glade for å presentere Collectias kundeweb versjon 4.0, som kommer med spennende forbedringer og et nytt layout. Vårt mål er alltid å gjøre din opplevelse med våre tjenester bedre, og denne oppdateringen er intet unntak.


Kundeweb DK

Nytt og moderne design

Vi har jobbet hardt for å forbedre din opplevelse av kundeweb’n, og det første du vil legge merke til er det nye og moderne layoutet. Det nye designet gjør det enda enklere for deg å navigere og finne den informasjonen du trenger.

Kundeweb DK

Bedre oversikt over meldinger fra oss

Nå kategoriseres meldingene fra oss basert på emner. Vi har også lagt til en tildelingsfunksjon som gir deg muligheten til å delegere ansvar til dine kollegaer. I tillegg merker vi viktige meldinger med rød farge, slik at du enkelt kan oppdage dem som krever øyeblikkelig oppmerksomhet.

Kundeweb - afsluttet sag DK
Kundeweb - indstillinger DK

Nye innstillingsmuligheter

Vi har forbedret innstillingene slik at du via ‘Min profil’ kan administrere e-postvarsler for saker, for eksempel ved opprettelse av avdragsordning eller ved oppnåelse av et mål. Som administrator kan du legge til kundenumre for andre medarbeidere, og alle endringer logges under fanen ‘Logg’ for bedre oversikt over sakshendelser.

Kundeweb - indstillinger DK

Flere søkemuligheter

To nye søkemuligheter er nå også tilgjengelige når du skal finne en spesifikk sak. Nå kan du også søke på:

  • Telefonnummer

  • E-post

Kundeweb - telefon DK

Flere spennende nye funksjoner på vei!

Forvent at vi i den kommende tiden vil fortsette å jobbe med nye funksjoner og løsninger som gjør det enda enklere for deg å administrere sakene dine og kommunisere med oss.

Vi takker deg for å velge oss som din partner, og vi fortsetter å jobbe hardt for å forbedre din opplevelse hos oss.