Skip to main content

Drift og sikkerhet

Stabil drift og sikkerhet er naturligvis en høy prioritet for oss. Her kan du lese litt om hvordan vi tar vare på dine data og sikrer 99,9% server-tilgjengelighet uten avbrudd.

Sikre data

Collectia tar sikkerheten på alvor. Vi har våre servere hos et toppsikkert og moderne datasenter beliggende på dansk jord. Kontinuerlig sikkerhetskopiering av både systemer og data gjøres automatisk. Hvis uhellet skulle inntreffe, kan vi være oppe igjen på svært kort tid.

SSL-sikker tilkobling

All kommunikasjon mellom deg og Collectia sikres med SSL. Dette betyr at data overføres kryptert og ikke kan leses av andre på veien. Samme teknologi brukes også av bankene.

99,9% oppetid

Collectia har en svært høy oppetid på våre systemer, men selvfølgelig kan det forekomme avbrudd i forbindelse med oppdateringer og forbedringer av systemene. Disse oppdateringene er vanligvis planlagt å skje når de fleste sover eller nyter helgen.

Høy sikkerhetsnivå

Vårt vertsfirma har den internasjonale ISO27001-sertifiseringen, noe som betyr at sikkerheten er helt i toppen. De er også ISAE 3402-kompatible og BFIH kontrollerer dette og lever opp til ISO27001-standarden.