Skip to main content

Informasjonskapselpolicy

På Collectia utleverer vi ikke din personlige informasjon til tredjepart – Du kan derfor trygt navigere rundt på vår nettside.

1. Eieropplysninger

Collectia AS
Storgaten 26
3126 Tønsberg
Org.nr.: 916 624 727

2. Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobiltelefon eller annet utstyr for å identifisere og huske innstillinger, utføre statistikk og målrettet annonsering. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som virus eller skade datamaskinen din. To typer informasjonskapsler skilles: sesjonsinformasjonskapsler og varige informasjonskapsler. Sesjonsinformasjonskapsler lagres midlertidig mens du bruker nettsiden. Disse slettes når du forlater nettsiden. Varige informasjonskapsler lagres i nettleseren din i en lengre periode. De forsvinner først når du selv sletter dem eller når de utløper. Denne typen informasjonskapsel er designet for å forbedre brukeropplevelsen ved å huske om du tidligere har besøkt nettsiden, noe som hjelper siden å laste raskere.
3. Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Når du bruker vår nettside, samler vi inn og behandler visse opplysninger avhengig av hva du gjør på nettsiden, for eksempel om du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser/undersøkelser eller registrerer deg som bruker. Det vi samler inn og behandler inkluderer teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, IP-adresse, geografisk posisjon og hvilke sider du besøker. Og i tilfelle du har gitt uttrykkelig samtykke til det, behandles også navnet ditt, telefonnummeret, e-postadressen og betalingsinformasjonen din. Formålet med innsamlingen er å identifisere deg som bruker, registrere kjøpene og betalingene dine, samt å tilby tjenestene du ber om på best mulig måte. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere tjenestene og innholdet på nettsiden vår. Vi har gjennomført alle tekniske tiltak for å forhindre at informasjonen om deg går tapt, publiseres, avsløres eller misbrukes. Informasjon som lagres vil bli slettet når den ikke lenger er nødvendig eller når du selv ber om det.

Opplysninger om bruken din av nettsiden vår vil bli utlevert til tredjepart i den grad informasjonen er kjent. Informasjonen brukes da til målrettet reklame. Utlevering av personopplysninger som navn og e-post m.m. kan kun skje hvis du har gitt uttrykkelig samtykke til det. Vi bruker tredjeparter for lagring og behandling av data. Tredjeparten lagrer og behandler data kun på våre vegne og er derfor forbudt å bruke informasjonen til egen fordel. Vi bruker kun en slik tredjepart som kan gi tilstrekkelig databeskyttelse.

  • måle trafikk og trafikk på nettsiden vår, slik at vi kan optimalisere og forbedre kundeopplevelsen din
  • støtte markedsføringen vår – i form av blant annet analyser og remarketing
  • huske postene dine på nettsiden for å gjøre det enklere for deg

Vedvarende informasjonskapsler lagres i nettleseren din i lengre tid. De forsvinner først når du selv sletter dem eller når de utløper. Denne typen informasjonskapsler er til for å forbedre opplevelsen din på nettstedet ved å huske om du tidligere har besøkt nettstedet, noe som hjelper siden med å laste raskere.

4. Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Hver gang du besøker vår nettside (eller en annen nettside) fornyes informasjonskapslene. Men de fjernes automatisk etter noen måneder. Dette kan variere.

5. Hvordan sletter man informasjonskapsler?

Du har alltid mulighet til å slette dine informasjonskapsler. Her er snarveiene som kan hjelpe deg med å slette informasjonskapslene i nettleseren din:

PC-tast CTRL + SHIFT + DELETE.

MAC-tast SHIFT + CMD + DELETE.

6. Blokker informasjonskapsler
Hvis du vil blokkere informasjonskapsler på nettsiden, kan du lese denne veiledningen: https://www.ntnu.no/informasjonskapsler
7. Les mer
Du kan lese mer om informasjonskapsler på den danske næringslivets nettside: https://www.ntnu.no/informasjonskapsler
8. Kontakt oss
Vi er alltid klare til å svare på spørsmålene dine angående beskyttelse og håndtering av dataene dine. Du kan kontakte oss på post@collectiagroup.no.