Skip to main content

Trett av ubetalte regninger?

Collectia tilbyr markedets mest moderne og fleksible inkassotjeneste. Våre kravprosesser tilpasses dine kundegrupper, og vi kan tilby alt fra en helt automatisert prosess til kundetilpassede tiltak hvor vi i ulike trinn spør dere før vi iverksetter respektive tiltak. Dette styres per kundegruppe og blir derfor en helt kundetilpasset håndtering for deg.

Du kan følge hele kravprosessen i sanntid via vår kundeportal, hvor du har full tilgang til all informasjon, brev, tiltak og kan kommunisere enkelt med oss.

Enkelt og effektivt

Vår inkassotjeneste betyr at du ikke har noen kostnadsrisiko, og det er heller ingen faste avgifter, noe som gjør den til en tjeneste som passer både store og små bedrifter. Saker sendes til oss via en integrert systemløsning eller ved enkel registrering på vår klientportal.

En komplett inkassoløsning

Støtte

Kontakt oss alle hverdager 08:00-16:00.

Purring

Collectia kan håndtere utsendelse og oppfølging av samtlige purringer for våre kunder.

Inkasso ikon

Inkasso

Collectias inkassotjeneste betyr at du ikke har noen kostnadsrisiko og ikke betaler noen faste avgifter. Inkassotjenesten er den mest moderne på markedet.

Nettportal

Fullstendig oversikt over alle sakene, registrer nye saker, ta ut rapporter og mye mer.

Mobilkompatibel

Få en samlet oversikt over sakene dine og opprett nye ved å ta et bilde av din ubetalte faktura.

Juridisk bistand

I enkelte tilfeller er det nødvendig med juridiske tiltak for å komme i mål med et ubetalt krav. Vi hjelper med en god og riktig prosess for deg og din kunde.

Utenlandsinkasso

Mange av våre kunder vil til enhver tid ha kunder utenfor landets grenser. Oppfølging av disse kan kreve lokal tilhørighet og kompetanse. 

Kredittinformasjon

Kredittinformasjon

I samarbeid med kredittopplysningsselskapene og Axeptia leverer vi kredittopplysningstjenester skreddersydd for din bedrifts ønsker og behov.

Finansieringstjenester

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr Collectia finansieringsløsninger tilpasset deres behov.

Fullstendig oversikt

Vår nettbaserte plattform gir deg fullstendig økonomisk oversikt over dine saker. Her kan du blant annet finne sakshistorikk, registrere innbetalinger og få en samlet oversikt over inndrivelsen.

Følg med på mobilen

Systemet vårt er optimalisert for både nettbrett og mobil. Med enheten din i hånden kan du opprette en ny inkassosak på noen få sekunder. Du trenger bare å ta et bilde av din ubetalte faktura.