Skip to main content
Christian Mysen - CollectiaGroup Norge
Sebastian S. •
24/07/2023

Christian Mysen er ny daglig leder i Collectia Norge

Christian Mysen er ansatt som ny daglig leder i Collectia Norge. Han kommer med over 19 års erfaring fra bransjen, og hadde sin første arbeidsdag 1. juni.

– Dette er en veldig spennende mulighet. Collectia har en spennende pakke, med god teknologi i bunn, ideell størrelse, dyktige ansatte og backing fra et solid konsern og eiergruppe, forteller den nye daglige lederen.

Mysen startet karrieren i Visma og har vært aktiv i mange av selskapets oppkjøp i forskjellige roller, hovedsakelig som operasjonell leder. I 2015 startet han Solvencia – et selskap som Mysen vokste til mellom 80 og 100 ansatte før det ble solgt til Lowell. Han gikk etter oppkjøpet inn som Director of Operations, med ansvar for hele Operations i Lowell Norge.

– Jeg har lang fartstid fra samme bransje, men samtidig bred erfaring fra ulike typer selskap. Jeg har startet selskap, jobbet i store og etablerte selskap, samt drevet endringsledelse i en overgangsfase. Sånn sett tror og håper jeg at jeg er rett mann på rett sted i Collectia nå.

Klar målsetting

Mysen har tydelig ambisjoner for Collectia, og mener de har alle forutsetninger for å lykkes. Først og fremst ønsker han at selskapet skal være kundenes foretrukne partner – både teknisk og kompetansemessig.

– Vi skal drive et selskap som er bunnsolid. Jeg har en ganske enkel visjon og det handler om at jo enklere vi gjør hverdagen for vår kunder og deres kunder, jo bedre er det for alle parter. Da skaper vi en merverdi som gjør oss attraktive for kunder, og samtidig setter oss i posisjon til å drive en fornuftig forretning innenfor gjeldende regelverk.

Han trekker frem Collectias teknologi, nordiske tilstedeværelse og solide konsern- og eierstruktur som sentrale brikker for å nå målsettingene.

– Vi er rigget for å bli et stort, nordisk selskap. Med ett system på tvers av alle markeder, kombinert med lokal tilstedeværelse og kompetanse, har vi alle muligheter for å bli en foretrukken partner for nordiske selskap med drift på tvers, men også for lokale selskaper med ambisjoner. Med en visjonær konserndirektør og dyktige eiere, har vi dessuten muskler til å satse skikkelig på å få til i Norge, det samme som vi har gjort i resten av norden, fortsetter Mysen.

Tilgjengelig sjef

Mysen beskriver seg selv som en ærlig og tilgjengelig sjef, med solid driftserfaring.

– Jeg vet hvordan det er å jobbe i selskap som kjøper og blir kjøpt. Dessuten har jeg som type – både i privatliv og arbeidskarriere – vært mer opptatt av hvor jeg skal heller enn hvor jeg har vært. Rent mellommenneskelig ønsker jeg at alle skal vite at døren alltid er åpen for en prat, både ansatte og våre kunder, det er her alle de gode ideene bor.

Når Mysen ikke er på jobb, går tiden til oppussing av hus og leiligheter i nærheten av Bekkestua, der han bor sammen med samboer og deres to barn.

– Gjennom hele livet har jeg blitt trigget av nye utfordringer. Det er også derfor jeg forlater en trygg og god hverdag til fordel for Collectia – fordi jeg virkelig tror vi kan få til noe bra sammen, avslutter han. 


Gratis materiell


Påmeld deg nyhetsbrevet


Nyeste innlegget